LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

15. Kıbrıs Tiyatro Festivali'nin teknoloji ve iletişim sponsoru yine Telsim

15. Kıbrıs Tiyatro Festivali'nin teknoloji ve iletişim sponsoru yine Telsim

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından organize edilen ve bu yıl 15'incisi düzenlenecek olan Kıbrıs Tiyatro Festivali'nin Teknoloji ve İletişim Sponsoru KKTC Telsim oldu.

Yayın Tarihi: 18/07/17 14:32
okuma süresi: 3 dak.
15. Kıbrıs Tiyatro Festivali'nin teknoloji ve iletişim sponsoru yine Telsim
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından organize edilen ve bu yıl 15'incisi düzenlenecek olan Kıbrıs Tiyatro Festivali'nin Teknoloji ve İletişim Sponsoru KKTC Telsim oldu. LTB'de bugün(18 Temmuz Salı) saat 12:00'de gerçekleşen 15.Kıbrıs Tiyatro Festivali Teknoloji ve İletişim Sponsorluğu anlaşması imza töreninde Sponsorluk anlaşmasının LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve KKTC Telsim adına Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar tarafından imzalandığı törene Festival Koordinatörü Kıymet Karabiber da katıldı.

Başkan Harmancı: "LTB'nin düzenlediği festival Eylül'ü yine ülkemiz için tiyatro ayına dönüştürecek"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, LTB'nin Lefkoşa Belediye Tiyatrosu ile birlikte her yıl başarıyla icra ettiği en büyük kültür-sanat festivalinin Eylül ayını ülkemizde tiyatro ayı haline dönüştürdüğünü ve tüm yıl özlemle beklendiğini söyledi. Başkan Harmancı, festivalin kültür sanat yaşamına getirdiği devinimle hem sanateverler için hem sanatçılar için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ve 15.Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde KKTC Telsim ile Teknoloji ve İletişim Sponsorluğu sözleşmesi imzalamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Harmancı, "Festivalimize önemli katkılardan birini de Telsim gerçekleştiriyor. Telsim'e hem festivalimize hem de LTB organizasyonlarına verdikleri değerli katkılar için teşekkür ediyorum. LTB ve ülkemizin gurur kaynağı olan festivalin yapılabilmesi için sponsorların destekleri çok önemli. En büyük sponsor LTB olurken sizin gibi dostlarla da festivalin farklı noktalarında ihtiyaçlarını el birliği ile tamamlıyor, festivalin içeriğini ve kalitisini artırıyoruz. Tüm sponsorlarımıza da bu vesile ile bir kez daha Lefkoşalılar adına teşekkürler"dedi.

TANPINAR: "FESTİVAL HER YIL BİR ÖNCEKİ YILDAN DAHA İYİ OLARAK İLERLİYOR"

KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ise yaptığı konuşmada, 15.Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde Vodafone olarak bulunmaktan ve ülke kültür-sanatına birlikte katkı koymaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek büyük bir heyecanla Kıbrıs'ın Tiyatro ayı olan Eylül'ü beklediklerini kaydetti.

Tanpınar: "Her yıl bir önceki yıldan daha iyi olacak şekilde ilerleyen festival bu yıl da bir önceki yıldan çok daha iyi olacak şekilde tiyatro oyunlarını seyirci ile buluşturmuş olacak. Bizler de bu süreçte olmaktan ve bu heyecanı birlikte yaşamaktan dolayı çok mutluyuz ve LTB'ye bu fırsatı bize verdiği için çok teşekkür ederiz."

Tanpınar festivalde tek sıkıntının salon olduğunu ve salonun oyunlarda dolup taştığını,bazı seyircilerin de oyunu izleyemediğini vurgulayarak bunun da insanımızın sanata ve sanatçıya olan özlemi ve açlığını ortaya koyduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.