LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Nergis Öztürk ve Engin Hepileri'den muhteşem performans...

Tiyatro İn, Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde "Akciğer" oyununu sahneledi

15. Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde sahne alan sevilen oyuncular Nergis Öztürk ve Engin Hepileri başarılı performansları ile göz doldururdu.

Yayın Tarihi: 14/09/17 12:27
okuma süresi: 2 dak.
Tiyatro İn, Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde "Akciğer" oyununu sahneledi
A- A A+
15. Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde sahne alan sevilen oyuncular Nergis Öztürk ve Engin Hepileri başarılı performansları ile göz doldururdu.

Türkiye'nin özel tiyatrolarından olan Tiyatro İn tarafından 13 Eylül Çarşamba akşamı Mehmet Birkiye yönetiminde sahnelenen "Akciğer" oyununda rol alan Nergis Öztürk ve Engin Hepileri iki kişilik oyundaki performanları ile festival seyircisinin beğenisini kazanırken oyun sonrasında ayakta alkışlandılar. Lefkoşa Türk Belediyesi'nin bu yıl "Yeryüzünde bir yer. İnsanca yaşamak için" teması ile sunduğu 15. Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde sahnelenen "Akciğer" oyununa tiyatroseverler büyük ilgi gösterip YDÜ AKKM'yi doldururken LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve bazı belediye meclis üyeleri de oyunu takip etti.
Oyun sonrasında ise Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber Tiyatro İn'e ve oyuncular Nergis Öztürk ile Engin Hepileri'ye oyun için teşekkür ederken festival plaketini ve çiçeğini de takdim etti.

DÜNYACA ÜNLÜ BİR ROCK MÜZİKALİ FESTİVAL SAHNESİNDE

Kıbrıs Türk Petrolleri ve Cyprus XP Group'un platin sponsor ,YDÜ AKKM'nin salon sponsoru,Telsim Vodafone Grup Şirketi'nin Teknoloji ve İletişim sponsoru, Lefkoşa Belediye Çalışanları Tasarruf Kooperatifi Ltd.'nin gümüş sponsor olduğu, Golden Tulip Otel ve Cookies Bake Shop.'un katkı koyduğu ve 7 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında 10 farklı oyunun 11 temsil yapacağı 1 aylık festivalde 15 Eylül Cuma saat 20:30'da YDÜ AKKM'de Kazan Dairesi, Barış Arman'ın yönettiği,Yılmaz Sütçü ve Ayşe Günyüz'ün oynadığı iki perdelik "Hedwig ve Angry Inch" oyununu sahneleyecek.


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.