LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

TDP adayları Lefkoşa'daki bazı devlet dairelerini gezdi

TDP adayları Lefkoşa'daki bazı devlet dairelerini gezdi

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) milletvekili adayları, erken genel seçime yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 16/12/17 12:10
okuma süresi: 2 dak.
TDP adayları Lefkoşa'daki bazı devlet dairelerini gezdi
A- A A+
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) milletvekili adayları, erken genel seçime yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Dün sabah Gelir ve Vergi Dairesi, Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi, İlaç ve Eczacılık Dairesi Müdürlüğü ve Telekomünikasyon Dairesi'ne yapılan ziyaretlerde, TDP'nin katılımcı siyaset anlayışı ile projelerine yönelik bilgiler verildi, TDP milletvekili adaylarının tanıtım broşürleri dağıtıldı.

TDP Milletvekili adayları ziyaretlerde yaptığı konuşmada, "güçlü, temiz ve özgür" bir gelecek için yolda olduklarını belirterek, yapısal sorunların çözmek ve daha iyi bir geleceği inşa etmek için katılımcı siyaset anlayışına büyük önem verdiklerini vurguladılar.

7 Ocak'ta ülkemiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için çok önemli bir seçim gerçekleşeceğini belirten TDP'li adaylar, seçimin Kıbrıs Türkü'nün, hak ettiği bir düzen içerisinde, kendine yakışır bir yaşama kapılarını açma fırsatını yakalayacağı bir karar günü olacağına dikkat çektiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.