GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

UBP - DP-UG ortak adayı İsmail Arter Mağusa Belediyesi'ni eleştirdi

UBP - DP-UG ortak adayı İsmail Arter Mağusa Belediyesi'ni eleştirdi

UBP ve DP-UG Gazimağusa Belediye Başkanlığı Ortak Adayı İsmail Arter, Gazimağusa'da bugün yağan yağmurların ardından ortaya çıkan manzaranın önümüzdeki süreçte gerçekleşecek yerel seçimlerde artık bir değişimin yaşanması gerektiğinin en açık göstergesi olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 09/04/14 07:00
okuma süresi: 2 dak.
UBP - DP-UG ortak adayı İsmail Arter Mağusa Belediyesi'ni eleştirdi
A- A A+

Arter yaptığı yazılı açıklamada, Gazimağusa İlçesi'nde yerel yönetimde bulunanların, her fırsatta belediye hizmetleri ile övündüklerini söyleyerek, "Ancak bugün yağan yağmurla vatandaşımızın Gazimağusa'da yaşadığı çile, çektiği sıkıntı, neredeyse bir afete dönüşebilecek noktadaki durumu; şehrin altyapısının, ne kadar yetersiz olduğunu ortaya koymaktadır" dedi.

"Her zaman söylediğimiz gibi Belediye, altyapıda sınıfı geçememiştir" diyen Arter, bugünkü manzaranın şu an ki mevcut 20 yıllık Belediye İdaresinin rehavet içerisinde bu gerçekten çok uzakta bir noktada olduğunu gösterdiğini savundu.

Arter, yıllardır yapılamayan hizmetlerin seçime 3 ay kala panik içerisinde yapılması, özellikle sağnak yağmur altında sürdürülen asfalt dökme işlerinin ne kadar sağlıklı olduğunu halkın takdirine bıraktığını söyledi.

Arter, "Bizler bu gerçekleri yıllardan beri çok iyi biliyoruz ve bu sorunları gidermek için yola çıktık" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.