GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa'da su kesintisi

Gazimağusa'da su kesintisi

Su İşleri Dairesi'nin verdiği bilgiye göre, Serhatköy pompa tesis çıkışı ve Gargot hattında meydana gelen arızanın tamirat çalışmaları nedeniyle Gazimağusa'ya su verilemiyor.

Yayın Tarihi: 16/07/14 13:04
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa'da su kesintisi
A- A A+

Gazimağusa'ya gelen suyun dün kesildiği ve tamiratın bitmesi ve suyun tam randımanlı olarak verilmesine kadar kentin 2 gün kesintiden etkileneceği kaydedildi. Kentin günlük su ihtiyacının yarısına yakınını denizden sağlayan Gazimağusa Belediyesi, deniz suyu arıtma tesisinden elde ettiği suyla bölgelere dönüşümlü olarak su veriyor.

Daha önce Gazimağusa'nın bütününe her gün su verilirken, yeni durumda dönüşümlü dağıtım programı uygulandığından, aksama olma ihtimaline karşı suyun tasarruflu kullanması gerektiği kaydedildi. Su İşleri Dairesi'nin yürüttüğü tamirat çalışmalarında sürenin uzaması ihtimaline karşı vatandaşları, su kullanımında ihtiyatlı davranmaya çağıran Gazimağusa Belediyesi Su İşleri Yetkilileri, arızanın giderilmesinden sonra normal olarak kesintisiz su dağıtımına devam edeceklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.