GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediyesi mezarlıklar ve camilerde çalışma yapıyor

Gazimağusa Belediyesi mezarlıklar ve camilerde çalışma yapıyor

Ramazan Bayramı süresince hizmetlerini aralıksız sürdürecek Gazimağusa Belediyesi, bayram hazırlığı kapsamında mevcut mezarlıklarda ve camilerde temizlik çalışması yapıyor.

Yayın Tarihi: 24/07/14 15:19
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediyesi mezarlıklar ve camilerde çalışma yapıyor
A- A A+

Temizlik Birimi, Park-Bahçe Birimi ve Bayındırlık Birimi'nin içinde bulunduğumuz hafta içinde ortak çalışmasıyla hem mevcut hem de eski mezarlıkların tümü temizleniyor. Bayramda en çok ziyaret edilen yerlerden olan mezarlıklar ve camilerin gerektiği gibi hizmet vermesi amacıyla hareket eden edipler genel bakım onarım çalışması da yapıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, vatandaşların temiz ve huzurlu bir bayram geçirmesi için çalıştıklarını söyleyen Arter, bayramın toplumsal birlik ve beraberliği simgeleyen önemli bir gün olduğunu söyledi. Arter, insanlarımızın yoğun iş tepmosundan bir nebze de olsa kurtulup yakınlarıyla görüştüğünü, hayatta olmayan yakınlarımızın hatırlandığı ve anıldığı günler de olan bayramların hem eğlenceyi hem hüznü bir arada yaşattığını söyledi.

Bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerinin iyi bilinmesini ve bu anlamlı günlerin ruhuna uygun şekilde değerlendirilmesini isteyen Arter, bütün hemşehrilerinin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, bayramın barış, huzur ve refaha vesile olmasını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.