GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu İsmail Arter'i ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu İsmail Arter'i ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'e nezaket ziyaretinde bulundu. Arabacıoğlu'nun makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı İsmail Arter'i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yayın Tarihi: 15/08/14 14:50
okuma süresi: 1 dak.
Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu İsmail Arter'i ziyaret etti
A- A A+

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu yaptığı konuşmada, Gazimağusa'nın 40. kurtuluş yıldönümünü kutlamak ve Beldiye Başkanı İsmail Arter'i tebrik etmek için ziyaret yaptıklarını, Vakıf Yöneticiler Başkanı da olan Belediye Başkanı İsmail Arter ile belediyenin okullarla ilgili çalışmaları konusunda yakın ilişkide olduklarını söyledi. Arabacıoğlu, İsmail Arter'in belediye başkanlığı görevinde başarılı olacağına da inanç belirtti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de konuşmasında, Gazimağusa için çok önemli anlamı olan bu günde Arabacıoğlu'nun belediyeye yaptığı ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, her zaman istişare içinde çalışma yürüttükleri Eğitim Bakanlığı ile okullardaki çalışmaları hızlandırmak ve ihtiyaçları karşılamak için ortak çalışma yapmaya devam edeceklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.