GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Aydan Şener ve İlhan Şeşen "Bana Esmeyi Anlat" müzikaliyle yarın Gazimağusa'da

18. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali devam ediyor

Gazimağusa Belediyesi'nin bu yıl 18.'sini düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali programına, yarın akşam(18 Ağustos) Gazimağusalılar'la buluşacak Aydan Şener ile İlhan Şeşen'in "Bana Esmeyi Anlat" adlı müzikal oyunuyla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 17/08/14 13:23
okuma süresi: 2 dak.
18. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali devam ediyor
A- A A+

Gazimağusa Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Bu yıl 14-26 Ağustos tarihleri arasında yine binlerce festival dostuyla bulaşacak Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali, Salamis Antik Tiyatro'da Şevval Sam konserinin ardından Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda saat 21:00'da Aydan Şener ile İlhan Şeşen'i konuk ediyor.

Tiyatro Kedi'nin, başrollerini Aydan Şener ile İlhan Şeşen'in paylaştığı "Bana Esmeyi Anlat" adlı müzikal oyunu dünyaca ünlü Alman oyun yazarı Ludwig Fulda'nın "Das Verlorene Paradies" adlı oyunundan uyarlandı. "Bana Esmeyi Anlat" müzikali, konusuyla ve müziğiyle dünden gelen aşkları, acıları, ihanetleri, bugünkü duyguları, öfkeleri ve tutkuları anlatan bir oyun olmasıyla dikkat çekiyor. Başrollerini Aydan Şener ile İlhan Şeşen'in paylaştığı müzikalde, Hakan Altıner, Burçin Bildik ve Damla Cercisoğlu rol alıyor. Özgün bestelerin İlhan Şeşen'e ait olduğu müzikali uyarlayan ve yöneten ise Hakan Altıner.

19 Ağustos Salı günü Cahit Kutrafalı Quintet, 21 Ağustos Perşembe günü Golden Horn Brass, 25 Ağustos Pazartesi Oytun Ersan Project konseri Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda yapılırken 26 Ağustos Salı günü son etkinlik olan Taksim Trio Salamis Antik Tiyatro'da yapılacak.

Salamis Antik Tiyatro'daki etkinliklerin bilet fiyatları 20 TL, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'ndakiler 10 TL olarak satılıyor. Biletler mesai saatleri içinde Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'nden, mesai dışında ise yine belediyede danışmadan alınabilir. Tüm etkinliklerin başlama saati 21:00 olacak. Festival hakkında Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'nin 630 0 500 numaralı telefonu ve http://www.magusa.org/festival isimli web sayfasından daha fazla bilgi edinilebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.