GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa doğayla buluşuyor

Gazimağusa doğayla buluşuyor

K.K.T.C Alevi Kültür Merkezi Gazimağusa Şubesi 28 Eylül 2014 Pazar günü, 12.00 - 16.00 saatleri arasında birlik ve dayanışma pikniği düzenleyecektir. Piknik Çanakkale Göller bölgesinde gerçekleştirilecektir.

Yayın Tarihi: 22/08/14 06:46
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa doğayla buluşuyor
A- A A+

Alevi Kültür Merkezi Gazimağusa Şubesi Başkanı Zeynel Arslan; pikniğin amacının yakın coğrafyamızda meydana gelen din, dil, ırk ve mezhep ayırımından beslenen savaş ve vahşete dikkat çekmek olduğunu belirtti.

Başkan, insanoğlunun barış ve kardeşliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Tüm Gazimağusalıların davetli olduğu bu etkinlikle birlik ve beraberliğin daha da pekiştirileceğini belirten Arslan, gelecek yıllarda bu etkinliği sürdürüp Gelenekselleştireceklerini belirtti.

Özgün müziğin yorumcusu Grup Ezman eşliğinde gerçekleşecek olan piknikte, davetlilere yiyecek-içecek (döner+ayran) derneğimiz tarafından ikram edilecektir. Başkan Arslan, arzu eden davetlilerin özel ihtiyaçları için her türlü gıda ve malzemeyi getirebileceklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.