GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

18. Mağusa Kültür ve Sanat Festivali'nde Golden Horn Brass grubu sahne aldı

18. Mağusa Kültür ve Sanat Festivali'nde Golden Horn Brass grubu sahne aldı

Gazimağusa Belediyesi tarafından düzenlenen 18. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali'nde, Golden Horn Brass Grubu sevenleri ile buluştu. Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda gerçekleştirilen konser dinleyenlerin beğenisini kazandı.

Yayın Tarihi: 22/08/14 14:52
okuma süresi: 2 dak.
18. Mağusa Kültür ve Sanat Festivali'nde Golden Horn Brass grubu sahne aldı
A- A A+

Türkiye'nin en uzun soluklu bakır nefesli beşlisi olan Golden Horn Brass Begüm Gökmen Azimzade tarafından 2004 yılında, geniş kitlelerin bakır nefesli enstrümanlar ile tanışması ile kuruldu.

Klasik batı müziği eğitimi alan grup üyeleri, halen Bilkent Senfoni Orkestrası, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndaki asli görevlerinin yanı sıra, bu grup ile sanat yaşamlarını sürdürmektedirler.

Grup Klasik, jazz, pop, Anadolu ezgileri ve tüm bu türleri kendi üslubu ile birleştirip ülkemiz ve dünya kültürlerinin müziksel sentezini oluşturan eserleri Gazimağusa'da dinleyicilerin beğenisine sundu.?18. Uluslararası Mağusa Kültür ve Sanat Festivali, 25 Ağustos Pazartesi Oytun Ersan Project konseri Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda, 26 Ağustos Salı günü son etkinlik olan Taksim Trio Salamis Antik Tiyatro'da saat 21:00'da yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.