GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

AKP İstanbul Milletvekili Harun Karaca, İsmail Arter'i ziyaret etti

AKP İstanbul Milletvekili Harun Karaca, İsmail Arter'i ziyaret etti

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Yayın Tarihi: 23/08/14 11:02
okuma süresi: 2 dak.
AKP İstanbul Milletvekili Harun Karaca, İsmail Arter'i ziyaret etti
A- A A+

Bir dizi temasta bulunmak üzere ülkemizde bulunan AK Parti Milletvekili Karaca beraberindeki heyetle geldiği Gazimağusa Belediyesi'nde Başkan İsmail Arter'le görüştü. Ziyaretin hatırası olarak Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Karaca'ya çerçeveli Lefkara İşi takdim ederken, Karaca da İsmail Arter'e TBMM'ni simgeleyen el işi vazo hediye etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca yaptığı konuşmada, Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta aynı döneme denk gelen yerel seçimlerden AK Parti'nin de İsmail Arter'in de başarıyla çıktığını, Türkiye'de Genel başkan adaylarının da belli olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı İsmail Arter'e yaptıkları ziyaretin dost ziyareti olduğunu söyleyen Karaca, Arter'i Türkiye'de de görmek istediklerini söyledi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de konuşmasında, aralarındaki dostluğa dayanarak kendilerine yapılan ziyaretin çok anlamlı olduğunu, her iki ülkenin de hizmet beklediğini, kendilerinin de hizmet için göreve geldiklerini ifade ederek, AK Parti'nin tecrübelerinden yararlanmak için ziyaretin önemli olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.