GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa Panayırı başlıyor

Mağusa Panayırı başlıyor

Gazimağusa Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mağusa Panayırı yarın (29 Ağustos Cuma) akşam başlıyor.

Yayın Tarihi: 28/08/14 16:06
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa Panayırı başlıyor
A- A A+

29 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında yapılacak panayır Larnaka Yolu üzerindeki Tır Parkı alanında yer alacak. Geniş bir yolu olan Tır Parkı hem trafik güvenliği ve akışı hem de araç park edilmesi açısından panayır için uygun bir ortama sahip. Her akşam sürpriz etkinlikler ve konserlerin yapılacağı panayır alanındaki sahnede ilk gece saat 20:30'dan itibaren Gazimağusa Belediyesi Halkdansları ekibinin gösterisi, karaoke ve ardından da Kadir Karlos ve ekibi konser verecek.

Bu yıl geniş bir alana kurulacak panayır alanında vatandaşlara renkli ve eğlenceli bir ortam sunulacak. Çocuk oyun araçları, yiyecek-içecek standları ve oturma yerlerinin yer alacağı alanda, Gazimağusalılar serin yaz akşamlarını keyifle geçirebilecek ve insanları bir araya getiren ortamıyla panayır kültürü yaşanmaya devam edecek.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, geçmişten gelen önemli kültürel değerlerimizden olan panayır etkinliğini geleneksel özelliğiyle yaşatmaya ve insanları bir araya getiren bu kültürü paylaştırmaya ve yeni kuşaklara aktarmaya devam edeceklerini söyledi. Arter, panayırla Gazimağusa'nın bu çok eski geleneğini yaşatırken, insanların birbirleriyle sohbet edebilmesi ve yaz mevsimini eğlenceli günlerle uğurlamasını istediklerini söyledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.