GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Okullarda genel temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor

Okullarda genel temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor

Gazimağusa Belediyesi, kent genelindeki tüm okulları kapsayan genel temizlik, sağlık ve bakım onarım çalışması başlattı.

Yayın Tarihi: 04/09/14 15:03
okuma süresi: 2 dak.
Okullarda genel temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor
A- A A+

Gazimağusa Belediyesi, tüm okullarda genel temizlik çalışmasıyla birlikte ilaçlama ve dezenfekte, ağaç budama ve tamirat işleri yaparak öğrencilerin 2013-2014 öğretim yılına temiz ve güvenli ortamda başlamalarını hedefliyor.

Yeni eğitim yılına gerek temizlik gerekse sağlık şartları açısından sorunsuz girilmesi için Temizlik, Sağlık, Park ve Bahçeler ve Bayındırlık Şubelerinin yer aldığı koordineli çalışma programını takip eden Gazimağusa Belediyesi, hijyenik açıdan tüm okulları yeni eğitim yılına hazır hale getiriyor.

Temizlik Şubesi'nin yürüttüğü çalışmalarda okullarda ot temizliği yapılırken, öğrenciler için sakınca yaratacak olası durumlara fırsat vermemek adına okullar baştan sona kontrol edilerek yabancı maddelerden arındırılıyor. Yaz tatili boyunca hijyenik koşullar açısından ortaya çıkan aksaklık ve eksikliklerin giderilmesi amacıyla Sağlık Şubesi'nin yürüttüğü ilaçlama faaliyetiyle haşereye ve zararlılara karşı önlem alırken, Bayındırlık Şubesi gerekli tamiratları, Park ve Bahçeler Şubesi budama işi yapıyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, okulları yeni eğitim dönemine hazır hale getirmek için kapsamlı çalışma başlattıkalrını, eğitim kurumlarının bakım ve idamesi için görev bilinciyle hareket ettiklerini, belediyenin eğitim kurumlarına katkısının yeni öğretim yılında da devam edeceğini söyledi. Okulların hem altyapı hem de diğer ihtiyaçlarının karşılanması için beldiyenin görev bilinciyle hareket ettiğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.