GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediyesi ile Türkiye'deki belediyeler arasında işbirliği artırılacak

Gazimağusa Belediyesi ile Türkiye'deki belediyeler arasında işbirliği artırılacak

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ile Beyarmudu Belediyesi'nin daveti üzerine ülkemizde bulunan Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği(AKBB) Başkanı Hakan Tütüncü, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 16/09/14 11:57
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediyesi ile Türkiye'deki belediyeler arasında işbirliği artırılacak
A- A A+

Akdeniz Belediyeler Birliği(AKBB) Başkanı Hakan Tütüncü ile Başkan İsmail Arter'in yaptığı görüşmede Türkiye'deki belediyelerle işrbirliğinin geliştirilmesi ve artırılması konusu görüşüldü. Ziyaretin hatırası olarak Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Hakan Tütüncü'ye çerçeveli Nakışlı Altın İşi, Tütüncü de İsmail Arter'e Antalya'yı simgeleyen çiçek işlemeli el işi hediye etti.

Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği(AKBB) Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye'deki belediyeler ile KKTC'deki belediyeler arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi gayretinde olduklarını ifade ederek, Belediye Başkanı İsmail Arter'in çok büyük heyecanla başladığı çalışmalarını yerinde görmek için Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret ettiklerini söyledi.

Şehirleri geleceğe taşımanın en önemli unsurunun yöneticilerin çalışma aşkı ve heyecanı olduğunu , Belediye Başkanı Arter'de de bunların var olduğunu gördüğünü belirten Tütüncü, Gazimağusa'da çok büyük değişimin yaşanacağını gelecekte buraya gelecek olanların göreceğini ifade etti. Kendilerinin bir dost olarak Belediye Başkanı Arter'in yanında olduklarını söyleyen Tütüncü, anavatan ile yavruvatanın belediyeleri arasında işbirliği yapılması için çalışacaklarını ifade etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuyeti ifade ederek, önceden dost oldukları Hakan Tütüncü ile görüşmenin daha bir anlamlı olduğunu, Türkiye'deki belediyelerin tecrübelerinden faydalanmanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Arter, karşılıklı olarak ziyaretlerin yapılmasıyla işbirliğinin daha çok geliştirilmesinin önemine dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.