GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

MAGEM söyleşileri başlıyor!

MAGEM söyleşileri başlıyor!

MAGEM söyleşileri önümüzdeki Salı saat 20:00'da başlıyor.

Yayın Tarihi: 19/09/14 10:05
okuma süresi: 2 dak.
MAGEM söyleşileri başlıyor!
A- A A+

Mağusa Gençlik Merkezi yeni vizyonu çerçevesinde toplumu yakından ilgilendiren önemli konularda gençlerin birlikte tartışıp öğrenebileceği söyleşilerine önümüzdeki Salı başlıyor.

Söyleşi saat 20:00'da Mağusa Gençlik Merkezi'nin Bandabuliya'daki yeni binasında gerçekleşecek (11 Liman Yolu, Bandabulya, Suriçi).

MAGEM söyleşileri ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre gençlerin talepleri doğrultusunda şekillenecek söyleşiler periyodik aralıklarla devam edecek. İlk söyleşide ele alınacak konu enerji ile ilgili kamuoyunda sıklıkla gündeme gelen üç temel yöntem: Solar enerji, Kablo ile TC'den elektrik alımı ve Doğalgaz ile elektrik üretimini ele alacak.

Bu konuda çeşitli akademik çalışmaları bulunan ekonomist Hasan Ulaş Altıok konuşmacı olarak yer alacak. Hasan Altıok sunumunun ardından soru cevap bölümüne geçilecek ve katılımcıların elektrik enerjisi ile ilgili kamusal politikalara dair soru sorma hakkı verilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.