GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Mağusa Suriçi'nde sokak partisi yapılıyor

Mağusa Suriçi'nde sokak partisi yapılıyor

MAGEM ve Youth Power'ın birlikte gerçekleştirdiği, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve haklarını koruyarak gençlerin kapasitesini artımayı hedeflediği Youthopia projesi dâhilinde oluşturulacak olan İnsan Hakları Birimi açılışı Cuma günü, saat 19.30'da Mağusa Suriçi'nde sokak partisi şeklinde gerçekleştiriliyor.

Yayın Tarihi: 09/10/14 17:19
okuma süresi: 1 dak.
Mağusa Suriçi'nde sokak partisi yapılıyor
A- A A+

MAGEM tarafından yapılan açıklamaya göre, MAGEM İnsan Hakları Birimi insan hakları ihlallerine yönelik savunuculuk ve raporlama yapacak. Ayrıca, yaşanılmış insan hakları mağduriyetleri için bireylere yönelik yasal ve psikolojik danışmanlık hizmetleri verecek.

Giriş ücreti olmayan Sokak partisi 19.30'da Mağusa Bandabuliya önünde başlayacak. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar Reggae grubu Healers ve Radio Pangea'nın çok kültürlülüğü vurguladığı müzikleri ile devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.