GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Arter, Slovenya'nın Kıbrıs Büyükelçisi ile görüştü

Arter, Slovenya'nın Kıbrıs Büyükelçisi ile görüştü

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Slovakya'nın Kıbrıs Büyükelçisi Oksana Tomova ile bir toplantı yaparak kentteki kültürel mirasla ilgili önümüzdeki günlerde yapılacak etkinlik hakkında görüştü.

Yayın Tarihi: 14/10/14 14:08
okuma süresi: 2 dak.
Arter, Slovenya'nın Kıbrıs Büyükelçisi ile görüştü
A- A A+

Slovakya Büyükelçiliği'nin öncülüğünde kentteki kültürel mirasın korunmasıyla ilgili yapılacak 2 toplumlu etkinlikte çalışmanın ön hazırlığı olarak tarihi yerler gezilerek gözlem yapılacak ve ardından çalışmalara başlanacak.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, kültürel mirasın korunması için hassasiyet gösteren Gazimağusa Belediyesi'nin tarihi yerlerle ilgili yapılacak çalışmalara destek olma ve katkıda bulunmayı görevleri arasında gördüklerini, kentin tarihi mirasının korunmasına katkı sağlayacak etkinlik için de Slovakya Büyükelçiliği ile ortak hareket edeceklerini belirtti.

Slovakya'nın Kıbrıs Büyükelçisi Oksana Tomova da konuşmasında Gazimağusa'nın gelceği için önemli bir görev üstlenen İsmail Arter'i tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Tomova, kültürel mirasın korunması için yapacakları çalışma öncesinde 2 toplumdan katılımcıların yer alacağı bir etkinlik düzenleyeceklerini ve tarihi yerlerin gezileceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.