GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ'de yeni dönem

DAÜ'de yeni dönem

Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, Günün Özeti programında Aziz Karaaziz'in sorularını yanıtladı.

Yayın Tarihi: 17/10/14 07:52
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ'de yeni dönem
A- A A+

Osam, bir devlet üniversitesi olan Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne yıllarını verdiklerini belirterek, devletin yetkili kurulu olan Vakıf Yöneticiler Kurulu'nun kendisine zor bir görev tevdi ettiğini söyledi.

Osam, "bu görevi devlete ve yasalara saygılı olduğum için kabul ettim. Görev kabulüm DAÜ'nün zarar görmesini engellemeye yöneliktir. Bu üniversiteye yıllarını vermiş, çeşitli kademelerinde yöneticikik yapmış, üniversiteyi tanıyan biri olarak bu görevi kabul ettim" dedi.

Görevinin başında olduğunu ifade eden Necdet Osam, bütün kurulların çalıştığını, ufak tefek sıkıntıların ise olabileceğini söyledi.

Prof. Osam, "Büyük bir gemi aldık. Yaşanan günlük sıkıntıları aşmak için hergün yüksek performansla çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

BRTK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.