GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

"Youthopia Projesi" dahilindeki insan hakları eğitimleri başladı

"Youthopia Projesi" dahilindeki insan hakları eğitimleri başladı

Mağusa Gençlik Merkezi ve Youth Power ortaklığında, Avrupa Birliği'nin mali desteğiyle gerçekleştirilen "Youthopia Projesi" dahilindeki insan hakları eğitimleri başladı.

Yayın Tarihi: 21/10/14 18:15
okuma süresi: 2 dak.
"Youthopia Projesi" dahilindeki insan hakları eğitimleri başladı
A- A A+

MAGEM İnsan Hakları Birimi tarafından yapılan açıklamaya göre, ilk eğitim, 25 kişilik grubun katılımıyla Gazimağusa'da gerçekleşiyor.

Eğitimlerde, katılımcıların insan hakları meselelerine yönelik anlayışları ele alındı, insan hakları ve ayrımcılık konusunda kapsamlı bilgilendirme yapıldı, insan hakları savunuculuğu üzerine katılımcılar bilgilendirildi.

İnsan hakları savunuculuğu yapacak gençlik gruplarına bin ile 4 bin Euro arasında hibeler sağlanacağını ifade eden MAGEM, "İnsan Hakları" çerçevesinde çeşitli konularda farkındalık yaratılması için gençlerin kendi fikirlerini uygulamalarına da fırsat yaratılacağını kaydetti.

"Youthopia projesi" dahilinde yapılan insan hakları eğitimlerinin devam edeceği belirtilen açıklamaya göre, bir sonraki eğitim Gazimağusa'da MAGEM'in Bandabuliya'daki yerinde 23-25 Ekim tarihinde gerçekleşecek.

Lefkoşa eğitimleri ise 27 Ekim'de başlayacak. Lefkoşa'daki eğitimler birinci grup için 27- 29 Ekim, ikinci grup için de 30-31 Ekim ve 1 Kasım olarak belirlendi.

Lefkoşa'daki eğitimlere katılmak isteyenler sezis@youthopia.org adresine e-mail gönderebilecek veya 05338775472 numaralı telefonu arayabilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.