GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Çanakkale Şehitlik Koruluğu düzenleme projesi başladı

Çanakkale Şehitlik Koruluğu düzenleme projesi başladı

Kent genelinde yeşile ve çevreye önem vererek çalışmalarını sürdüren Gazimağusa Belediyesi, Çanakkale Şehitliği Koruluğu'nun bakımı ve çevre düzenleme projesini başlattı. Yıllardır atıl durumda bulunan koruluktaki Çam Ağaçları, Orman Dairesi'nin kontrolünde tek tek budanarak, kontrolden geçirildi.

Yayın Tarihi: 13/11/14 14:49
okuma süresi: 1 dak.
Çanakkale Şehitlik Koruluğu düzenleme projesi başladı
A- A A+

Bölge halkının nefes alabileceği, dinlenebileceği bir ortam yaratmak için çalıştıklarını belirten Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, yıllardır budanmayan ağaçların bakımını yaparak, vatandaşlara dinlenebilecekleri bir ortam sağladıklarını söyledi. Belediye sınırları dahilinde bu tür yerleri belirleyip bakımını yapacaklarını ve yeni projelerle kente tekrardan kazandıracaklarını belirten Arter, Gazimağusa'da çevreye önem vererek çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.