GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ İletişim Misafiri Akreditasyon Komitesi, medya profesyonelleriyle görüştü

DAÜ İletişim Misafiri Akreditasyon Komitesi, medya profesyonelleriyle görüştü

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi'nin akreditasyonu için değerlendirmelerini sürdüren American Communication Association (ACA) akreditasyon komitesi, Kıbrıs Türk medyasının temsilcileriyle görüştü.

Yayın Tarihi: 28/11/14 15:44
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ İletişim Misafiri Akreditasyon Komitesi, medya profesyonelleriyle görüştü
A- A A+

DAÜ İletişim Fakültesi'nde yapılan görüşmeye Havadis Gazetesi Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni Başaran Düzgün, Kanal Sim Müdürü Sami Özuslu, Detay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Oshan Sabırlı ve Genç TV Genel Yayın Yönetmeni Nazar Erişkin katıldı. Görüşmede, Kıbrıs Türk medyasının yapısı ve sorunları, DAÜ İletişim Fakültesi ile medya kuruluşları arasındaki ilişkiler, öğrencilere sağlanan staj olanakları, medyada uzmanlaşma gibi konular ele alındı.

ACA akreditasyon komitesi üyeleri, Kuzey Kıbrıs'taki halkla ilişkiler sektörünün durumuyla ilgili olarak da PRIsland Genel Müdürü ve Ajans Press Kıbrıs temsilcisi Faika Yalvaç'la bir görüşme gerçekleştirdi.

DAÜ İletişim'in başarılı mezunları arasında yer alan Faika Yalvaç, Oshan Sabırlı ve Nazar Erişkin, eğitim aldıkları Fakülte'nin gösterdiği gelişimden mutluluk duyduklarını ifade ettiler. İletişim Fakültesi'nde Televizyon Gazeteciliği dersleri veren Sami Özuslu, fakültenin sahip olduğu teknik altyapının iletişim eğitimi için yeterli düzeyde olduğunu belirtti. Başaran Düzgün de, gazetesinde DAÜ İletişim öğrencilerine staj olanağı sağladığını, ayrıca gazetede çalışan bazı muhabirlerin DAÜ İletişim çıkışlı olduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.