GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu Gazimağusa Belediyesi’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu bugün 11:30'da Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in makamında gerçekleşen görüşmede kentle ilgili bilgi alan Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, belediye binasını da dolaşarak her çalışanla teker teker tokalaştı ve sohbet etti.

Yayın Tarihi: 11/12/14 16:50
okuma süresi: 2 dak.
Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu Gazimağusa Belediyesi’ni ziyaret etti
A- A A+

Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu yaptığı konuşmada, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in ekibiyle birlikte büyük bir performans göstererek belediye başkanlığı makamına geldiğini ifade ederek, ciddi çalışmaların yapıldığını gördüğünü söyledi. Cumhurbaşkanı Eroğlu, temizlikten sosyal işlere kadar Gazimağusa'daki her konuda sorumlu pozisyonda olan Belediye Başkanı İsmail Arter'in başarılarının artarak devam edeceğine inandığını belirtti. Eski belediye başkanına hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Belediye Başkanı İsmail Arter'in geçmişte de önemli görevlerde bulunduğunu ve başarılı olduğunu, yeni görevinde de başarılı olması için her zaman yardıma hazır olduklarını kaydetti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de konuşmasında, Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu'nun Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etmesinin kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade ederek, halkın takdiriyle göreve geldiğini, üstlendiği sorumluluğun bilincinde olduğunu belirtti. Her türlü çabayı göstererek başarılı olmak için yola çıktığını ifade eden Arter, geçmişte Cumhurbaşkanı Sayın Derviş Eroğlu'nun tecrübelerinden faydalandığını, bundan sonra da Cumhurbaşkanı Sayın Dr. Derviş Eroğlu'nun hem tecrübelerine başvurarak hem de gerekli noktalarda uyarılarını dikkate alarak yola devam edeceklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.