GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Meslek Lisesi, Arter'i ziyaret etti

Gazimağusa Meslek Lisesi, Arter'i ziyaret etti

Gazimağusa Meslek Lisesi Müdürü Redif Güvensoy ve beraberindeki heyet Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arteri'i ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 15/12/14 14:18
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Meslek Lisesi, Arter'i ziyaret etti
A- A A+

25 Aralık Perşembe günü Gazimağusa'da Sakarya Çember'i ile DAÜ Çemberi arasında gerçekleştirilecek olan "Sokak Show" programına destek talep etmek için Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'e ziyarette bulundular.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, "Gazimağusa Meslek Lisesi Müdürü ve ekibi bizleri ziyaret etmişlerdir, kendilerine teşekkür ederiz, Gazimağusa bölgesinde tüm okullarla iyi ilişkiler içinde bulunuyoruz. Belediye olarak okullarla ilgili sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz, belirli bir program çerçevesinde tüm okullara katkı yapıyoruz ve bunu sürdüreceğiz" dedi. Arter,

25 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan "Sokak Show" etkinliğine de Gazimağusa Belediyesi olarak destek vereceklerini belirtti.

Güvensoy, ziyaret amaçlarının okullarını, çevreye ve Gazimağusa'ya tanıtmak olduğunu, okuldaki faaliyetleri, yapılan işleri ise halka tanıtmak ve bilgilendirmek olduğunu, meslek okulunun 3 yaşından 70 yaşına kadar öğrencisi bulunduğunu belirtti. Güvensoy, Gazimağusa Belediyesi'nden de "Sokak Show" etkinliğine katkı koymak için bir nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.