GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Yüksek Mahkeme Başkanı DAÜ Hukuk Fakültesi'ni ziyaret etti

Yüksek Mahkeme Başkanı DAÜ Hukuk Fakültesi’ni ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (K.K.T.C.) Yüksek Mahkeme Başkanı Şafak Öneri ve Yüksek Mahkeme Yargıcı Gülden Çiftçioğlu, geçtiğimiz günlerde Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Hukuk Fakültesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 16/12/14 14:54
okuma süresi: 1 dak.
Yüksek Mahkeme Başkanı DAÜ Hukuk Fakültesi’ni ziyaret etti
A- A A+

DAÜ Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Turgut Turhan'ı ziyaret eden Öneri ve Çiftçioğlu, fakülte yetkilileri ile genç hukukçuların yetişmeleri ve özellikle K.K.T.C. Hukuku hakkında bilgilendirilmelerinin sağlanması konusunda görüş alışverişinde bulundular. DAÜ Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Turhan, gerçekleştirilen ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, KKTC Hukuku'na ilişkin derslerin halihazırda Fakülte'de verildiğini, ancak bu derslerin kapsam ve sayısının genişletilmesi için gerekli çalışmaların başlatılacağını bildirdi. KKTC Yüksek Mahkeme Başkanı Öneri de, Yüksek Mahkeme'nin Fakülte'de yapılacak olan sözkonusu çalışmalara katkıda bulunacağını ve Hukuk Fakültelerinin ülke için önemini vurguladı.

Ziyarette DAÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ulaş Gündüzler ve Yrd. Doç. Dr. Nazime Beysan da hazır bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.