GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Mağusa Özel Eğitim Merkezi Gazimağusa Belediye Başkanı Arter'i ziyaret etti

Mağusa Özel Eğitim Merkezi Gazimağusa Belediye Başkanı Arter’i ziyaret etti

Gazimağusa'da faaliyet gösteren Mağusa Özel Eğitim Merkezi, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret etti. Okulun sorumlu öğretmeni Emirali Evcimen ile okul aile birliği üyelerinden oluşan heyet nezaket ziyaretinde bulundukları Belediye Başkanı İsmail Arter'e merkeze verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 13/01/15 12:14
okuma süresi: 1 dak.
Mağusa Özel Eğitim Merkezi Gazimağusa Belediye Başkanı Arter’i ziyaret etti
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, merkezin kendisine yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, tüm okullarla işbirliği içinde çalışmalarına devam ettiklerini, Mağusa Özel Eğitim Merkezi ile ilgili olan çalışmalarının daha anlamlı ve daha özel olduğunu söyledi. Arter, Mağusa Özel Eğitim Merkezi'nin geliştirilmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması için üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Mağusa Özel Eğitim Merkezi Sorumlu Öğretmeni Emirali Evcimen, KKTC'nin en genç özel eğitim merkezlerinden biri olan Mağusa Özel Eğitim Merkezi'nin çocuklara akademik eğitimin yanında bağımsız yaşayabilme becerisi de kazandırmak için çalıştığını ifade ederek, Belediye Başkanı İsmail Arter'e merkezin gelişmesine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.