GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ Gazimağusa Dispanseri Eroğlu'nun katılımıyla açılıyor

YDÜ Gazimağusa Dispanseri Eroğlu'nun katılımıyla açılıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Dr.Derviş Eroğlu'nun huzurlarında gerçekleştirilecek olan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Gazimağusa Dispanseri 30 ocak 2015 Cuma günü saat 11:00'da açılıyor.

Yayın Tarihi: 27/01/15 14:59
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ Gazimağusa Dispanseri Eroğlu'nun katılımıyla açılıyor
A- A A+

Hizmete girdiği 2010 yılından itibaren hem Kuzey Kıbrıs halkına hem de dünyanın çeşitli yerlerinden gelen hastalara uluslararası standartlarda sağlık hizmetini en gelişmiş teknoloji ve yetkin doktor kadrosu ile sunan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin imkanlarını ada çapında halkımıza ulaştırmaya devam ediyor ve bu kapsamda da YDÜ Gazimağusa Dispanseri 30 Ocak Cuma günü açılıyor.

YDÜ Hastanesi Toplumsal Hizmet Hedeflerini Büyütmeye Devam Ediyor...

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, vatandaşlarının uluslararası standarttaki sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesine olanak yaratmayı kendisine ilke edinmiş olan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Güzelyurt'un ardından Gazimağusa'da da dispanser açmasıyla toplumsal hizmet hedeflerini büyütüyor.

YDÜ Hastanesi Gazimağusa Dispanseri Bütün Branşlarda Hizmet Verecek...

30 Ocak Cuma günü açılışı gerçekleştirilecek olan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Gazimağusa Dispanseri, her türlü tıbbi altyapı ve donanıma sahip olarak, yetkin doktorlarıyla haftanın altı günü Pediatri, Kadın-Doğum, Dahiliye konularında her gün, diğer tüm bölümlerde ise dönüşümlü olmak üzere tüm branşlarda Gazimağusa bölgesi halkına hizmet verecek.

Dr. Sevim Erkmen; Amacımız Hizmetlerimizi Halkımızın Ayağına Götürmektir.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen; "hizmete girmeye başlayan Dispanser sayesinde ülkemizde sağlık hizmetlerinin bölgelere de en iyi şekilde taşıyor. Amacımız hizmetlerimizi halkımızın ayağına götürmektir" dedi.

Dr. Erkmen, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin temel misyonunun ülke insanına kendi ülkesinde, kendini evinde gibi hissedecek, en son teknoloji ile en yetkin ellerde hizmet almasını sağlamak olduğunu belirterek, açılacak olan Gazimağusa Dispanseri sayesinde Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi`nin sağlık hizmetlerinin bölge halkına daha kolay ulaştırılacağını ifade etti.

Dr. Erkmen, 30 Ocak 2015 Cuma günü saat 11:00'da İsmet İnönü bulvarında bulunan YDÜ Hastanesi Gazimağusa Dispanserinin açılışına tüm halkımızın davetli olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.