GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Maraş Masterler Derneği Arter'i ziyaret etti

Maraş Masterler Derneği Arter'i ziyaret etti

Maraş Masterler Derneği'nin yeni yönetimi Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'e bir nezaket ziyaretinde bulundu. Mehmet Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulu göreve yeni gelmeleri nedeniyle ziyaret ettikleri Belediye Başkanı İsmail Arter'e plaket takdim etti.

Yayın Tarihi: 31/01/15 16:25
okuma süresi: 2 dak.
Maraş Masterler Derneği Arter'i ziyaret etti
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, belediyelerin bölgesindeki sivil toplum örgütleri ile işbirliğinde ve görüş alışverişi yaparak görev yapması gerektiğini, herkesin görüşüne açık bir şekilde görev yürüttüğünü ve herkesin görüşünü alarak hareket ettiğini söyledi. Maraş Masterler Derneği'nin sadece sportif değil sosyal ve yardım amaçlı etkinliklerde de bulunmalarının ve bir arada olmalarının güzel olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmail Arter, derneğin projelerine belediye olarak katkı koymaya hazır olduğunu belirtti.

Gazimagusa Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Maraş Masterler Derneği Başkanı Mehmet Cengiz de, 2012 yılında kurulan derneğin Gazimağusa ve Maraş Bölgesi'ndeki eski futbolculardan oluştuğunu ve yeni yönetim kurulunu belirlediklerini,sağlık için spor yapıp sosyal faaliyetlerde bulunmak için çalıştıklarını söyledi. Cengiz, spor dışında yardım amaçlı etkinlikler de yaptıklarını, İrfan Nadir Yurdu yararına bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.