GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediyesi, okullarda Şubat temizliği yaptı

Gazimağusa Belediyesi, okullarda Şubat temizliği yaptı

Gazimağusa Belediyesi, 2014-2015 öğretim yılının yarı yıl tatilinde kent genelindeki tüm okullarda genel hijyen koşullarının sağlanması için çalışma yaptı.

Yayın Tarihi: 12/02/15 12:47
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediyesi, okullarda Şubat temizliği yaptı
A- A A+

Eğitim öğretim yılı öncesinde okulların genel durumuyla ilgili uygulamasını Şubat tatilinde de sürdüren Gazimağusa Belediyesi, temizlik çalışmasının yanında gerekli durumlarda tamirat ve budama işleri de yaptı. Temizlik Şubesi'nin hafta başından itibaren yürüttüğü çalışmalarda eğitim için uygun bir ortam için okullarda ot temizliği yapılarak, okullar baştan sona kontrol edilerek temizlendi ve ilaçlandı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, okullarda yeni eğitim dönemi öncesinde yaptıkları çalışmalara yarı yıl tatilinde de devam ettiklerini, eğitim kurumlarının bakım ve idamesi için görev bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. Okulların hem altyapı hem de diğer ihtiyaçlarının karşılanmasını görev bildiklerini ifade eden Arter, genel çalışamalarda hijyenik koşullar açısından Sağlık Birimi'nin ilaçlama faaliyetiyle haşereye ve zararlılara karşı önlem alınarak çalışmanın tamamlandığını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.