GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay Gazimağusa Belediyesi’ni ziyaret etti

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı İsmail Arter ile gündemdeki konularla ilgili bir görüşme yaptı. Belediye Başkanı İsmail Arter, Bakan Uluçay ile birlikte Bakanlık müsteşarları, müdürleri ile Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu'nun da yer aldığı heyetle sabah 09:00'da makamında görüştü.

Yayın Tarihi: 13/02/15 15:58
okuma süresi: 2 dak.
İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay Gazimağusa Belediyesi’ni ziyaret etti
A- A A+

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay ziyarette yaptığı konuşmada, ilçelerde yapılan ancak bir süreden beridir ara verilen toplantılara yeniden başladıklarını, genel konularla ilgili yapacakları toplantı öncesinde belediyelerle ilgili konuları da istişare edeceklerini söyledi. Hem DAÜ'de yurt yapılmasıyla ilgili yaşanan sıkıntıyı çözmek hem de DAÜ'nün gelişimine devam etmesi için atılacak adımları konuşacaklarını ifade eden Uluçay, belediyelerle ilgili yaptıkları yasal değişiklikleri de Belediye Başkanı İsmail Arter ile paylaşacaklarını söyledi. Kırsal kesimlerdeki Yeniboğaziçi, Serdarlı ve Geçitkale Belediyelerinin ortak hizmet vermek için istişarelerin devam ettiğini, büyük projeler yapılması için AB'den kaynak yaratılacağını ifade eden bakan Uluçay, ülkenin önemli kentlerinden olan Gazimağusa'da yapılan çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Arter'den bilgi alacağını söyledi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de konuşmasında, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay ve bürokratlarının Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, İçişleri Bakanının ziyaretinin bekledikleri bir ziyaret olduğunu söyledi. Belediye olarak yaptıkları tüm çalışmalarda bakanlıklardaki dairelerle istişare içinde çalışma yürüttüklerini, ancak İçişleri Bakanlığı ile daha güçlü bağları bulunduğunu, bu bağları daha da güçlendirmek istediklerini, bu ziyaretin bu anlamda önemli olduğunu söyledi.

Belediye başkanı Arter, DAÜ'deki yurt inşaatı ve Gazimağusa'nın imar planı gibi konuların İçişleri Bakanlığı ile ortak yürütülmesi gereken konular olduğunu, her konuda bilgi alışverişi yapılması ve istişarenin artarak devam etmesinin önemli olduğunu ifade ederek ziyaret için teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.