GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

MAGEM'de 'Pride' filmi gösterilecek

MAGEM'de 'Pride' filmi gösterilecek

Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM) Sinema Atölyesi, Dünya Sosyal Adalet Günü'ne atfen 18 Şubat Çarşamba günü, saat 19:30'da 'Pride' isimli film Türkçe altyazılı olarak gösterecek. Gösterim ücretsiz olacak ve Mağusa Suriçi'nde, Bandabuliya'da bulunan MAGEM lokalinde yapılacak.

Yayın Tarihi: 17/02/15 07:45
okuma süresi: 1 dak.
MAGEM'de 'Pride' filmi gösterilecek
A- A A+

MAGEM tarafından yapılan açıklamaya göre, 2014-2015 yıllarında toplam 9 ödül almış ve Altın Küre de dâhil olmak üzere 11 ödül için aday gösterilmiş olan 'Pride', komedi-dram türünde, LGBT hakları ve hak mücadelesini ele almaktadır. 1984 yazında İngiltere'de geçen film, Maden İşçileri Ulusal Birliği'nin çalışma koşullarını protesto etmek için düzenlediği en uzun grevde, Londra'ya Onur Yürüyüşü'ne katılmak için gelen ve sonrasında madencilere yardım eden bir grup gey ve lezbiyen aktivisti, ve bu girişimin İngiliz toplumundan aldığı farklı tepkileri konu etmektedir.

Açıklamada, gösterimin ardından film hakkında bir tartışma gerçekleştirileceği de belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.