GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Türk Çiçekciler Birligi Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret etti

Kıbrıs Türk Çiçekciler Birligi Gazimağusa  Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret etti

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Kıbrıs Türk Çiçekçiler Birliği'ni kabul etti. Birlik Başkanı Levent Demiralp ve yönetim kurulu uyeleri makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı İsmail Arter'e çiçekçilik sektöründe yaşanan sıkıntıları aktardılar.

Yayın Tarihi: 20/02/15 15:33
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Türk Çiçekciler Birligi Gazimağusa  Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret etti
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sektörlerde varolan sıkıntıları bildiklerini, yasal mevzuat olan belediyeler yasasına göre seyyar satıcılığın ve pazar yeri esnafçılığının yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Esnafların Mağusa halkına hizmetleri konusunda belediyenin adil ve herkese eşit paylaşım ilkesine göre hareket edeceğini vurgulayan Arter, diyalog kurarak sorunlara çözümler bulmanın önemli olduğunu, bu açıdan birliğin kendisine yaptığı ziyaretten dolayı memnun olduğunu söyledi.

Kıbrıs Türk Çiçekçiler Birliği Başkanı Levent Demiralp, özellikle özel günlerde tüm marketler ve pazar yerlerinde piyasanın altında çiçek satıldığını, pazar yerlerinde üreticinin ürettiği ürünlerin satılması gerektiğini ancak kayıtdışı olarak alınan çiçeklerin de satıldığını söyledi. Çiçek mağazalarının çiçeklerini belli bir soğuklukta koruması için elektrik gideri olduğunu ve vergi ödediklerini ifade eden Demirlap, Avrupa standartarına göre marketlerde ayrı çiçek reyonu olması ve çiçek konusunda sertifikalı kişilerin çalışması gerektiğini, çiçek mağazası açacak olanların ustalık belgesi alması için de yasa yapılması gerektiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.