GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Ali Kılıç sonsuzluğa uğurlandı

Ali Kılıç sonsuzluğa uğurlandı

DAÜ hazırlık okulunun kurucusu, Kıbrıs Türk futboluna hem futbolcu hem de kulüp başkanı olarak sayısız hizmette bulunan Ali Kılıç önceki gün İskele'de toprağa verildi.

Yayın Tarihi: 21/02/15 09:45
okuma süresi: 1 dak.
Ali Kılıç sonsuzluğa uğurlandı
A- A A+
Kıbrıs Türk futboluna sayısız hizmeti bulunan DAÜ hazırlık okulunun kurucusu Ali Kılıç önceki gün İskele'de sonsuzluğa uğurlandı. 1960-70'li yıllar arasında Larnaka Gençler Birliği'nde kardeşleri ile birlikte top koşturan, 1974 sonrası top koşturduğu kulüpte başkanlık yapan ve kendisinin yetiştirdiği dört çocuğu ile birlikte Kıbrıs Türk futboluna hizmet eden Larnaka'nın değerli İngilizce öğretmeni Ali Kılıç'ı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı. Ali Kılıç İskele Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından ailesi ve sevenleri tarafından İskele Kabristanlığı'na defnedildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.