GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Serbest Liman'da konteynerle sigara rüşveti

Serbest Liman'da konteynerle sigara rüşveti

Kıbrıs Postası'na şok edici açıklamalar yapan Mağusa Serbest Liman Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Hüda Hüdaverdi, son bir yıl içinde Serbest Liman'da yapılan sigara kaçakçılığı ve bu konuda son 3 ay içinde verdiği mücadeleyi ve korkunç gerçekleri anlattı…

Yayın Tarihi: 23/02/15 10:00
okuma süresi: 1 dak.
Serbest Liman'da konteynerle sigara rüşveti
A- A A+
Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Üç ay önce Serbest Liman Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanlığına gelen, Başbakan Yardımcılığı Müsteşarı Hüdaverdi, Liman'da yalnızca geçtiğimiz yıl içinde 1 Milyon 620 Bin TL'lik sigara kaçakçılığı yapılmış olduğunu tespit ettiklerini, bu rakamın korkunç olduğunu, bununla çetrefilli bir mücadele verdiklerini hatta rıhtıma bırakılan sahipsiz sigara konteynerleri dahi bulduklarını kaydederek bu yolla rüşvet verilmek istendiğine işaret etti.

Serbest Liman'a 'sessiz sedasız' atanması nedeniyle basında eleştirilen Hüdaverdi, "Düşünün sadece geride kalan bir yıl içinde 1 Milyon 620 Bin TL'lik sigara kaçakçılığı yapılmış… Çetrefilli bir mücadele verdik. Şaşırtıcı şeyler yaşadık! Kamera sistemi gibi güvenlik tedbirleriyle şimdi bunun önüne geçiyoruz. Sigaralar artık özel ambarlarda değil, devlet ambarında güvende" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.