GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Kuzey Irak Yüksek Eğitim Bakanı Pishtiwan Sadiq Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti

Kuzey Irak Yüksek Eğitim Bakanı Pishtiwan Sadiq Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti

Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Yüksek Eğitim Bakanı Dr. Pishtiwan Sadiq, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret etti. Belediye Başkanı İsmail Arter'in makamında dün akşam 18:00'da gerçekleşen görüşmede Başkan Arter ile Eğitim Bakanı Sadiq eğitim konusunda işbirliği konusunu görüştü.

Yayın Tarihi: 27/02/15 13:57
okuma süresi: 2 dak.
Kuzey Irak Yüksek Eğitim Bakanı Pishtiwan Sadiq Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, "Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Yüksek Eğitim Bakanı'nı makamımızda ve şehrimizde görmek bizi mutlu etti." diyerek konuşmasına başlayarak, kendisine bir iki ay önce yapılan davete katılamadığını ancak Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi'nin Bakanını Gazimağusa'da ağırlamaktan memnun olduğunu söyledi. Kuzey Irak'la eğitim alanında da işbirliği ve çalışmalar olduğunu için memnuniyetinin arttığını söyleyen Arter, bu ilişkileri daha da geliştirerek başta eğitim daha sonra ise diğer alanlarda artarak devam edeceğini, Kuzey Irak heyetinin burada bulundukları süre içerisinde yapacakları çalışmaların her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Kuzey Irak Eğitim Bakanı Dr.Pishtiwan Sadıg de konuşmasında, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek, hem eğitim alanında hem de diğer alanlarda Kıbrıs'la ilişkileri geliştirmek istediklerini ifade etti ve Kıbrıs'ı ikinci ülkeleri olarak gördüklerini söyledi. Kıbrıs'taki insanlarla kültürel yakınlıkları ve ilişkileri olduğunu, eğitim ve kültür açısından ilişkileri daha da geliştirmek istediklerini, bu anlamda Belediye Başkanı İsmail Arter'i Kuzey Irak'a davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.