GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa'da su kesintisi

Gazimağusa'da su kesintisi

Güzelyurt-Gazimağusa arasındaki su hattında KKTC Su İşleri Dairesi'nin başlattığı tamirat çalışmaları nedeniyle Gazimağusa'ya su verilemiyor.

Yayın Tarihi: 02/03/15 14:46
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa'da su kesintisi
A- A A+

Gazimağusa'ya gelen suyun dün kesildiği ve yapılacak çalışmalarından dolayı kente 4 gün su verilemeyeceği kaydedildi. Kentin günlük su ihtiyacının yarısına yakınını denizden sağlayan Gazimağusa Belediyesi, deniz suyu artıma tesisinden elde ettiği suyla bölgelere dönüşümlü olarak su verecek.

Daha önceki uygulamada Gazimağusa'nın bütününe her gün su verilirken, yeni duruma göre dönüşümlü dağıtım programının uygulanacağından, aksama olma ihtimaline karşı suyun tasarruflu kullanılması gerekiyor. Su İşleri Dairesi'nin yürüttüğü tamirat çalışmalarında sürenin uzaması ihtimaline karşı vatandaşları su kullanımında ihtiyatlı davranmaya çağıran Gazimağusa Belediyesi Su İşleri Yetkilileri, tamiratın ardından normal olarak kesintisiz su dağıtımına devam edeceklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.