GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret etti

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü'nün oyuncuları Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 06/03/15 15:33
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti
A- A A+

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü'nün genç oyuncuları Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu'nun düzenlediği YAS turnuvasında büyük başarı göstererek kazandıkları kupalarla birlikte Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret ederek fotoğraf çektirdi.

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü, Lefkoşa Şehir Kulübü'nde 12-16-18 yas kupasında tüm yas gruplarında hem kızlarda hem erkeklerde, 8-9-10-14 yaş kategorilerinde, tekler ve çiftlerde tüm branşlarda büyük bir başarı elde etti.

Ziyarette konuşan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Tenis Kulübü'nün başarılarından dolayı gurur duyduğunu ifade ederek, belediyenin gereken altyapı ve desteği sağlayarak 100 olan öğrenci sayısını ve başarıları artırmayı istediklerini ifada etti. Arter,tenis kortlarının da artırılması ve tüm kente yayılmasının gerektiğini, bu yönde çalıştıklarını belirtti.

Tenis Kulübü Başkanı Cahit Kasapoğlu da konuşmasında, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'e kazandıkları kupaları sunmak için ziyaret ettiklerini, Tenis Kulübü'nün daha büyük başarılarını göreceklerinden emin olduklarını söyledi. Belediye Başkanı İsmail Arter'in her zaman olduğu gibi kulübe verdiği desteğin devam ettiğini, bütün takımlarıyla gurur duyduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.