GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediyesi Yaşlılar Haftası Dolayısı ile yemek düzenledi

Gazimağusa Belediyesi Yaşlılar Haftası Dolayısı ile yemek düzenledi

Gazimağusa Belediyesi,18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla, İkinci Bahar Yaşam Kulübü üyelerinin katıldığı yemek düzenledi.

Yayın Tarihi: 18/03/15 15:12
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediyesi Yaşlılar Haftası Dolayısı ile yemek düzenledi
A- A A+

65 yaş ve üzerindeki Gazimağusalılar'a evde bakım ve sağlık hizmeti veren Gazimağusa Belediyesi İkinci Bahar Yaşam Kulübü, üyeleriyle birlikte DAÜ Beach Clup'ta yemek düzenledi.

Yemekte konuşma yapan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, kendisini için duygusal bir gün olduğunu belirtti.

İsmail Arter

"Benim için duygusal bir gün ancak sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. İçinde bulunduğumuz hafta yaşlılar haftasıdır ancak ben yaşlılar kelimesini çıkarıyorum. Allah herkese sağlık ve sıhhat versin. Bu tür etkinlikleri senede bir defa değil sık sık yapmak lazım o yüzden biz bu tür etkinliklerimizi artıracağız. İnsanların bir araya gelip, aynı masada oturması, sohbet etmesi bir ihtiyaçtır. Yalnızlık kötü bir şeydir ve bu tür etkinlikler insanı yalnızlıktan uzaklaştırır. Sizler yalnız değilsiniz ben her zaman yanınızdayım."açıklamalarında bulundu.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yemek boyunca masaları tek tek gezerek yaşlılarla sohbet etti.

Yemekte Oğuzhan ve Orkestrası seslendirdiği şarkılarla yaşlılara keyifli saatler yaşattı.
Yemeğe katılacak üye sayısının yaklaşık 1000 olması nedeni ile etkinlik 18-19 ve 20 Mart tarihleri olmak üzere üç gün olarak organize edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.