GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

DP-UG Gazimağusa İlçe Başkanlığı "Yaşlılara Saygı Haftası" mesajı yayımladı

DP-UG Gazimağusa İlçe Başkanlığı "Yaşlılara Saygı Haftası" mesajı yayımladı

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Gazimağusa İlçe Başkanı Fikri Ataoğlu, "Yaşlılara Saygı Haftası" nedeniyle mesaj yayımlayarak, yaşlılara minnet ve şükran duygularını sundu.

Yayın Tarihi: 19/03/15 14:13
okuma süresi: 2 dak.
DP-UG Gazimağusa İlçe Başkanlığı "Yaşlılara Saygı Haftası" mesajı yayımladı
A- A A+

DP-UG Gazimağusa İlçe Başkanı Fikri Ataoğlu mesajında, yaşlıların, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürün ve değerlerin yarınlara taşınmasını sağlayan en değerli varlıklar olduğunu ifade etti.

Ataoğlu, bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçiren insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları bulunduğunu belirtti.

Ataoğlu mesaşında şunları söyledi:

"Devleti, halka hizmet aracı olarak gören hükümetler, bir sınıf ve kesimin değil, bütün vatandaşlarımızın refah ve mutluluğunu sağlayacak sosyal politikalar yürütmeyi, bu bağlamda yoksullar, bakıma muhtaç yaşlılar, çocuklar ve işsizler için özel programlar oluşturmayı, zor durumdaki vatandaşlarımıza, terkedilmiş ve kimsesizlik duygusu yaşatmamayı hedeflemelidir.

İnsanımızın değer yargıları arasında var olan yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımını, değişen toplum yapısı içinde ve bilimin ışığında profesyonelce hizmet alanlarına taşıyarak yaşlı vatandaşlarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaları sürdürmelidir. Devletimizin sağladığı imkanlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak öncelikli hedef olmalıdır"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.