GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

İkinci bahar yaşam kulübü üyeleri yemekli eğlencede bir araya geldi

İkinci bahar yaşam kulübü üyeleri yemekli eğlencede bir araya geldi

Gazimağusa Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla İkinci Bahar Yaşam Kulübü üyeleri için 18-19 ve 20 Mart tarihlerinde organize ettiği yemek etkinliğinin bugün 2.'sini gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 19/03/15 18:24
okuma süresi: 3 dak.
İkinci bahar yaşam kulübü üyeleri yemekli eğlencede bir araya geldi
A- A A+

Gazimağusa Belediyesi'nin ürettiği hizmetlerden özel ve öncelikli olarak yararlanan İkinci Bahar Yaşam Kulübü üyeleri kentin belirlenen noktalarından belediye tarafından alınarak Beach Club'taki yemekte buluştu. Üyeler, Oğuzhan ve Grubu ile Gazimağusa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun gösterileri ve müzikleriyle eğlenceli saatler geçirdi.

2000 üyesini telefonla tek tek arayarak yemeğe davet eden Gazimağusa Belediyesi İkinci Bahar Yaşam Kulübü personeli, yemeğe katılan üye sayısının 1000 olması nedeniyle, etkinliği 3 gün olarak organize etti.

Özel günler dışında da faaliyetlerini sürdüren Kulüp, üyelerini aylık periyotlarla sağlık kontrolünden geçiriyor, düzenli doğum günlerini kutluyor ve belli başlı ihtiyaçlarıyla özel olarak ilgileniyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, "saygıdeğer büyüklerim" diyerek başladığı konuşmasında, "sizinle birlikte olduğum için hem duygusallaştım hem de çok mutlu oldum" dedi. Belediye bünyesinde toplum büyüklerinin bir araya toplandığı organizasyonu başlattığı için eski Belediye Başkanı Oktay Kayalp'a teşekkür eden Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, içinde bulunduğumuz haftanın yaşlılar haftası olduğunu, kendisinin yaşlı kelimesini kullanmayı tercih etmediğini, insanın hayatında çocukluk ve gençlik evreleri gibi ileri yaşın da doğal bir evre olduğunu söyledi.

Üyelerin bir araya geldiği sosyal etkinliklerin yılda bir günle sınırlı kalmaması gerektiğini, hem kendileri hem üyeler için bir arada olmanın son derece önemli olduğunu söyleyen Arter, bu tür organizasyonları sık sık yaparak birlik beraberliğin sağlanmasının, aynı masada oturup yemek yemenin ve sohbet etmesinin önemli bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

"Bilmenizi istediğim bir şey var ki hiçbiriniz yalnız değilsiniz" diyen Arter, üyeler için yaptıkları çalışmalarda buna çok önem verdiklerini, üyelerin kendisini bir belediye başkanı olarak değil evlatları olarak görmesini ve her türlü sıkıntılarını kendisine ulaştırmalarını istedi. Belediye Başkanı Arter, İkinci bahar Yaşam Kulübü üyelerine aynı kararlılık ve aynı kalitede bıkmadan usanmadan hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.