GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Arter: "Su gelecek nesillere bırakılacak en önemli miras

Arter: "Su gelecek nesillere bırakılacak en önemli miras

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, bu yıl "Su ve Sürdürülebilir Kalkınma" teması ile kutlanan dünya su günü vesilesiyle yaşamın temeli olan suyun korunması ve tasarruflu kullanılmasının gelecek nesillere bırakılacak en önemli miras olacağını vurguladı.

Yayın Tarihi: 22/03/15 11:04
okuma süresi: 1 dak.
Arter: "Su gelecek nesillere bırakılacak en önemli miras
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter "22 Mart Dünya Su Günü" ile ilgili yayınladığı mesajda, Türkiye'den gelecek suyun ülkemiz açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Bu bilinçle hareket eden belediyemiz mevcut su dağıtım hatlarının sürekli onarım ve bakımını üstlenmekte ve şehrimizin yeni yerleşim bölgelerine, yeni su bağlantı hatları ile hayatın can damarı olan suyu ulaştırmaya devam etmektedir. Ürettiğimiz ve uyguladığımız projelerle her geçen gün büyüyen ve gelişen şehrimizin altyapısı, hem Türkiye'den gelecek su için hazır olacak, hem de temiz ve sağlıklı suyun tüm Gazmağusalılara ulaşmasını sağlayacaktır" dedi.

Dünya su rezervinin sonsuz olmadığını belirten Arter, bu nedenle, 22 Mart Dünya Su Günü'nün insanlığı, su kaynaklarının sonsuz olmadığı bilinciyle hareket etmeye, tasarruflu su tüketimi bilincinin ve duyarlılığın artmasına vesile olmasını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.