GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter Çanakkale Ortaokulu'nu ziyaret etti

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter Çanakkale Ortaokulu’nu ziyaret etti

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Çanakkale Ortaokulu'nu ziyaret ederek, Orta Öğretim Dairesi Müdürü Mustafa Borataş ve Okulun Müdür Müavini Süleyman Göçer ile bir toplantı gerçekleştirdi. Çanakkale Ortaokulu Müdür Muavini Süleyman Göçer'den okulla ilgili bilgi alan Belediye Başkanı İsmail Arter, öğretmenleri de ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 25/03/15 13:34
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter Çanakkale Ortaokulu’nu ziyaret etti
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, eğitimde, okul, öğrenci ve ailenin işbirliğinin önemli olduğunu, hem eğitim hem de toplumsal anlamda yapılan işbirliğinde yerel yönetim olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı İsmail Arter, okulun çevre düzenlemesi için görevlendireceği mimarla temizlik konusu dahil olmak üzere, peyzaj düzenlemesi yapılacağını, okuldaki futbol sahasına yürüyüş yolları yapılarak halka da açılması ve spor tesisine dönüştürülmesi için çalışma yapacaklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.