GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

"Kıbrıs'ın Geçmişinde Tren Yolculuğu" konulu etkinlik yapılıyor

"Kıbrıs'ın Geçmişinde Tren Yolculuğu" konulu etkinlik yapılıyor

Gazimağusa'da 3 Nisan Cuma günü "Kıbrıs'ın Geçmişinde Tren Yolculuğu" konulu etkinlik düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 27/03/15 15:12
okuma süresi: 1 dak.
"Kıbrıs'ın Geçmişinde Tren Yolculuğu" konulu etkinlik yapılıyor
A- A A+

Buğday Camii'nde saat 19.00'da başlayacak etkinlikte, Kıbrıs'ta tren yolculuğuna ait fotoğraflar sergilenecek ve sunum yapılacak.

Gazimağusa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre "Has Gıbrıslılar" ile "Çocukluğumuzun Mağusalıları" isimli iki Facebook grubu tarafından düzenlenen etkinlik, Gazimağusa Belediyesi'nin katkılarıyla yapılıyor.

Etkinlikte, Kıbrıs'taki trenlerle ilgili fotoğraf arşivine sahip Mehmet Altuner, Kıbrıs'ta geçmişte var olan tren yolculuğuyla ilgili sunum ve anlatım yapacak.

Kıbrıs'ın Geçmişinde Tren Yolculuğu etkinliğinde, ilk tren yolculuğuna ait fotoğraf da sergilenecek.

Belediye açıklamasında ilk yolculuğu yapan trenin, Lefkoşa'dan şimdiki Larnaka yolu istikametinde seyrettikten sonra, tünele girip eski hastanenin yakınından tünelden çıktıktan sonra Tapu Dairesi'nin avlusunda durduğu belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.