GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Anamur Belediyesi'nden DAÜ'ye ziyaret

Anamur Belediyesi'nden DAÜ'ye ziyaret

Anamur Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Kültürel ve Sosyal İşler Müdürü Yaşar Yiğit ve Kültür Danışmanı Aziz Özinal geçtiğimiz günlerde Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne (DAÜ) gelerek, Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam ile görüştü.

Yayın Tarihi: 28/03/15 13:49
okuma süresi: 2 dak.
Anamur Belediyesi'nden DAÜ'ye ziyaret
A- A A+

Anamur Belediyesi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) en köklü ve en büyük üniversitesi konumunda bulunan DAÜ arasında yapılabilecek kültürel işbirliklerini görüşmek üzere geldiklerini kaydeden Gürel, Rektör Vekili Prof. Dr. Osam'a kendilerini kabul ettiklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam, DAÜ'nün tarihsel gelişimi, fakülteleri, kampüs olanakları, akreditasyonları, öğrenci ve öğretim görevlisi profili hakkında detaylı bilgiler verdiği konuşmasında, her zaman yeni işbirliklerine hazır olduklarını, akademik çalışmaların yanısıra kültürel çalışmalara ve işbirliklerine de büyük önem verdiklerini kaydetti. DAÜ Tanıtım İşleri'nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca, İdari İşler'den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Özer, Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici'nin de hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı hediye takdiminde de bulunuldu.

DAÜ'ye yaptıkları ziyarette kampüsü de gezme fırsatı bulan Anamur Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Yaşar Yiğit ve Aziz Özinal, Gazimağusa Belediyesi ve DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı İsmail Arter ile de biraraya geldi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.