GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ'lüler hayvanlar için yürüdü

DAܒlüler hayvanlar için yürüdü

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) akademisyenleri, çalışanları ve öğrencileri, kampüste yaşayan sokak hayvanlarının yaşam kalitesini yükseltme ve hayvan dostu kampüs istemiyle yürüyüş gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 01/04/15 14:19
okuma süresi: 2 dak.
DAܒlüler hayvanlar için yürüdü
A- A A+

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kısırlaştır Aşılat Yaşat (KAY) Projesi ve DAÜ Hayvanlara Yardım Kulübü gönüllü öğrencileri tarafından kampüs içerisinde düzenlenen yürüyüşte, üniversitenin insan, diğer canlılar ve çevrenin yaşam kalitesini artırmak, olumlu dönüşümlere öncülük etmek gibi sorumluluklarına dikkat çekildi.

Uzun zamandır Gazimağusa bölgesi için hayvan terk etme noktası haline gelen DAÜ kampüsünde köpek ve kedi sayılarının artması üzerine DAÜ Rektörlüğü ile Gazimağusa Veteriner Dairesi tarafından üç yıldır ortak proje yürütülüyor.

Kısırlaştır Aşılat Yaşat (KAY) Projesi kapsamında bugüne dek 80'den fazla dişi ve erkek köpek kısırlaştırılarak kampüse bırakıldı. Buna ek olarak gönüllü öğrencilerden oluşan DAÜ Hayvanlara Yardım Kulübü de hayvanların kampüs içinde beslenme ve bakımlarını üstleniyor, rutin bakımlarını yapıyor, sayıları belirleyerek kayıt altına alıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.