GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 4 dak.

Arter Kütüphaneler Haftası nedeniyle Gazimağusa'daki okulları ziyaret etti

Arter Kütüphaneler Haftası nedeniyle Gazimağusa'daki okulları ziyaret etti

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter Kütüphaneler Haftası nedeniyle Gazimağusa'daki okulları ziyaret ederek kitap hediye etti. Belediye Başkanı İsmail Arter, Namık Kemal Lisesi, Gazimağusa Türk Maarif koleji, Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi, Ticaret Lisesi ve Gazimağusa Meslek Lisesi'ni ziyaret ederek hem incelemelerde bulundu hem de dünya klasiklerinden oluşan kitaplar hediye etti.

Yayın Tarihi: 01/04/15 16:18
okuma süresi: 4 dak.
Arter Kütüphaneler Haftası nedeniyle Gazimağusa'daki okulları ziyaret etti
A- A A+

Arter: "Mağusa gelişim Akademisi Tesisi'nde kütüphane oluşturma projemiz var"

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, okullarda yaptığı konuşmada, belediye olarak bölgedeki okullarla sürekli olarak iyi ilişkilerinin devam ettiğini, ihtiyaçlara cevap vermek için her zaman göreve hazır olduklarını, kütüphaneler haftası nedeniyle okullara yaptığı ziyaretlerde öğrencilerin daha çok okumalarını sağlamak amacıyla okunması gereken dünya klasikleri kitaplar hediye ettiklerini söyledi. Belediye Başkanı Arter, diğer zamanlarda da çocuklara okumanın önemini basılı kitaplar dağıtarak anlatmaya çalıştıklarını, belediye bünyesindeki Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) Tesisi'nde kütüphane oluşturarak gençlere kitaplara hem basılı olarak hem de bilgisayar ortamında ulaşmalarını sağlayacaklarını söyledi. Öğrencilerin okuma alışkanlığını kazanmasının, iyi yazı yazması ve kendini iyi ifade etmesi açısından önemli olduğunu, öğrencilerin kendilerini kitap okumaya zorunlu hissetmemesi, okumanın hayat tarzı olması gerektiğini söyledi. Belediye Başkanı İsmail Arter, okul müdürleri ve öğretmenlerle hem okullar hem genel konularla ilgili iletişimlerinin devam etmesinin önemli olduğunu, ziyaretlerin bu açıdan da önemli olduğunu ifade etti.

Şemi: "Belediye okulumuza her zaman yardıma hazır"

Namık Kemal Lisesi Müdürü İlknur Şemi, okumanın çok önemli olduğunu, okul olarak bu konuya önem verdiklerini, hediye edilen kitapların da buna katkı sağlayacağını ifade ederek, belediyenin okullara her zaman her konuda yardıma hazır olduğunu, her taleplerinin olumlu karşılık bulduğunu ifade ederek hem okul hem şahsı adına Belediye Başkanı İsmail Arter'e teşekkür etti.

Yener Cansever

Gazimağusa Türk Maarif Koleji Baş Muavini Yener Cansever, Belediye Başkanı İsmail Arter'in okullarını hem ziyaret etmesinden hem de kitap bağışı yapmasından dolayı memnuniyet duyduğunu, belediyenin geçmişte olduğu gibi okullarına katkılarının da devam ettiğini ifade ederek, Belediye Başkanı İsmail Arter'in okula gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Mustafa Ertuna

Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Ertuna ise, devlet büyüklerinin okullarını ziyaret etmesine ihtiyaçlarının olduğunu, okulun durumuyla ilgili bilgi vermek için ziyaretin olumlu olduğunu, okullarında bulunan kütüphanede görevli olmadığını, hiçbir okulda bu konuda görevli olmadığını söyledi.

Savaş Moralı

Ticaret Lisesi Müdürü Savaş Moralı da, belediye başkanının ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini, sürekli olarak iletişimlerinin devam ettiğini, belediyenin okulun altyapısına katkı yaptığını, iyi ilişkilerin eğitim düzeyine de olumlu yansıdığını söyledi. Okula 4 yıl önce 4 adet derslik kazandırıldığını, okulun büyük alanının idamesi için belediyeden sürekli yardım aldıklarını ifade eden Moralı, ziyaretin ilişkilerini taçlandıracak bir ziyaret olduğunu, belediyeye yaptıkları taleplerin yerine getirildiğini söyledi.

Redif Güvensoy:

Gazimağusa Meslek Lisesi Müdürü Redif Güvensoy da, Gazimağusa Belediyesi'nin katkılarından dolayı hem öğrenciler hem okul adına Belediye Başkanı İsmail Arter'e teşekkür ederek, belediye ile ilişkilerinin iyi olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.