GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Yenişehir Spor Kulübü, İsmail Arter'i ziyaret etti

Yenişehir Spor Kulübü, İsmail Arter'i ziyaret etti

Yenişehir Spor Kulübü yönetimi Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'e bir nezaket ziyaretinde bulundu. Memiş Nay başkanlığındaki yönetim kurulu Belediye Başkanı İsmail Arter'e hem kulüple ilgili taleplerini iletti hem de verdiği destek için teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 06/04/15 15:10
okuma süresi: 1 dak.
Yenişehir Spor Kulübü, İsmail Arter'i ziyaret etti
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, belediyelerin bölgesindeki sivil toplum örgütleri ile işbirliğinde ve görüş alışverişi yaparak görev sürdürmesi gerektiğini, gençliğin daha iyi şartlarda spor yapması için sportif faaliyet sürdüren kulüplere de destek vermeyi ve iyi ilişkileri sürdüreceklerini söyledi.

Yenişehir Spor Kulübü Başkanı Başkanı Memiş Nay da, Belediye Başkanı İsmail Arter'e yaptıkları nezaket ziyareti ile kulüplerinin taleplerini ilettiklerini, belediye başkanının kendilerine gösterdiği ilgi ve verdiği destekten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.