GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Polatpaşa İlkokulu Öğrencileri Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti

Polatpaşa İlkokulu Öğrencileri Gazimağusa Belediyesi’ni ziyaret etti

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Polatpaşa İlkokulu'ndan gelen küçük ziyaretçilerini ağırladı. Durmuş İyimser Salonu'nda Belediye Başkanı İsmail Arter'in misafiri olan 2. Sınıf öğrencileri, gezi-gözlem amacıyla geldikleri belediyede çevre temizliği ve barınakla ilgili sorular sorarak belediyenin yaptığı işler hakkında Belediye Başkanı İsmail Arter'den bilgi aldılar. Öğrenciler yazdıkları şiirleri okuyarak sevgilerini ifade ettikleri İsmail Arter'e çiçek de takdim ettiler.

Yayın Tarihi: 07/04/15 14:20
okuma süresi: 1 dak.
Polatpaşa İlkokulu Öğrencileri Gazimağusa Belediyesi’ni ziyaret etti
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ise öğrencileri ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, öğrencilerin çevre temizliği ve barınaklarla ilgili sordukları soruların çok önemli olduğunu ve kendilerini motive ettiğini belirtti. Belediye Başkanı İsmail Arter öğrencilerden çevreyi temiz tutmalarını istedi ve öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek için onlara kitap hediye etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.