GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Atatürk Kreş ve Anaokulu'ndan renkli 23 Nisan kutlaması

Atatürk Kreş ve Anaokulu'ndan renkli 23 Nisan kutlaması

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği kutlamalarda öğrenciler renkli gösteriler yaptı.

Yayın Tarihi: 25/04/15 12:39
okuma süresi: 3 dak.
Atatürk Kreş ve Anaokulu'ndan renkli 23 Nisan kutlaması
A- A A+

Kutlamalar Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda dün saat 17:30'da yapıldı. Çocukların gelişimiyle ilgili çalışmaların bir ürünü olarak sunulan gösterilerde, çocukların sergiledikleri oyunlar, söyledikleri şarkılardaki becerileri ailelerini gururlandırdı. Kreş korosunun mini konseriyle başlayan etkinlikte, Vedia Küçüksu'nun 23 Nisan konuşması, 2 yaş grubu minik civcivlerin dans gösterisi, 3 yaş grubu uğur böcekleri ve kelebeklerin şarkı ve dans gösterileri, 4 yaş gruplarından arılar, minik yıldızlar ve renkli balonların 23 Nisan şiiri, ana sınıfların İngilizce şarkıları, arılar, minik yıldızlar ve renkli balonların ortak dans gösterisi, anasınıf, etüd ve 1. sınıfların ortak dans ve pandomim gösterisi, etüd, 2. ve 3. Sınıf öğrencilerinin halk dansları ve mani atışmaları yer aldı. Finalde ise tüm öğrenciler balonlarıyla sahneye gelerek aileleri ile birlikte büyük coşku yaşadı.

Etkinlikte konuşan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, ailelerin kutlamalara katılımı için teşekkür ederek konuşmasına başlayarak, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bayramı coşkuyla kutladıklarını söyledi. Gazimağusa Belediyesi bünyesinde bulunan kreşteki çocukların hem eğitim hem sosyal anlamda gelişmeleri için ne gerekiyorsa yaptıklarını ifade ederek, çocukların bir araya gelmesi el ele tutuşması ve birşeyler paylaşmasının ilerde toplumda alacakları yer için çok önemli olduğunu söyledi. Çocukların kreşe gelirken severek gelmeleri gerektiğini kaydeden Arter, bu yönde sürekli telkinleri olduğunu, çocukların ancak böylesi bir ortam sağlandığında gelişebileceğini, çocukların yıllar sonra kreşi iyi hatırlaması gerektiğini, bu bilinçle görev yaptıklarını söyledi. Arter, etkinliğin düzenlenmesinde kreş müdiresine ve çalışanlarına teşekkür etti.

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu Müdiresi Havva Onaç ise, TBMM'nin açıldığı tarih olan 23 Nisan 1920 gününün Mustafa Kemal tarafından çocuklara armağan edilişinin 95. yılının kutlandığını ifade ederek, aklın ve bilimin ışığında ilerleyerek çağdaş bir toplum olarak gelecek nesillere daha modern bir ülke bırakmanın yarının büyükleri olacak çocuklara karşı en temel görev olduğunu söyledi. Onaç, çocuklara değer vererek onlara en güzel ortamı yaratmak için maddi ve manevi destek verdiğini söylediği Belediye Başkanı İsmail Arter'e teşekkür etti. Tüm çocukların bayramını kutlayan Onaç, 23 Nisan'ı çocuklara armağan eden büyük önder Atatürk'ü saygıyla andığını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.