GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

AKP Milletvekili Gedikli'den Gazimağusa Belediyesi'ne ziyaret

AKP Milletvekili Gedikli'den Gazimağusa Belediyesi'ne ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Ankara Milletvekili Bülent Gedikli Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret ederek, Türkiye'de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere dikkat çekerek KKTC'deki 94 bin Türkiyeli seçmenin oy kullanmasını istedi.

Yayın Tarihi: 21/05/15 17:25
okuma süresi: 2 dak.
AKP Milletvekili Gedikli'den Gazimağusa Belediyesi'ne ziyaret
A- A A+

Gedikli konuşmasında, "Siyasi istikrar için seçimlere katılım önemli" dedi.

Milletvekili Bülent Gedikli, Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı İsmail Arter ile görüştü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyaretteki konuşmasında Türkiye'deki seçimlere ve Kıbrıs konusuna değinen Gedikli, seçmenlere 'sandığa gitme' çağrısı yaptı.

"KIBRIS İLE BAĞLARIN GÜÇLENMESİ"

Kıbrıs ile bağların güçlendirilmesi için istişare mekanizmalarını güçlendirmek için Haziran'dan itibaren daha çok çalıştıracaklarını söyleyen Gedikli, Cumhurbaşkanı seçilen Mustafa Akıncı'yı tebrik etti.

"Türkiye Kıbrıs'ta barış olmasını en çok isteyen ülkedir" diyen Bülent Gedikli, müzakerelerin başarılıyla sonuçlanması istediklerini de belirti.

"GÜÇLÜ BİR KUZEY KIBRIS İSTİYORUZ"

Gedikli, "Kuzey Kıbrıs'ın ekonomisinin güçlenmesini ve zenginleşmesini en çok Türkiye istiyor. Güçlü bir Kuzey Kıbrıs istiyoruz" dedi.

"KKTC'DEKİ 94 BİN SEÇMEN SANDIĞA GİTSİN"

Kıbrıslı ve Türkiyeli şehitlerin bu ülkede kucak kucağa yattığını da belirten Bülent Gedikli, "Şehitlerin ruhuna ızdırap verecek hiçbir girişime müsaade etmeyiz" şeklinde konuştu.

Gedikli, 7 Haziran'da Türkiye'de yapılacak genel seçimler için KKTC'deki 94 bin seçmenin oy kullanmasını istediklerini da söyleyerek, "Türkiye'de siyasi istikrar için seçimlere katılım önemli" ifadesine yer verdi.

ARTER: "BÜYÜK BİR ÜLKENİN VEKİLLERİYLE İSTİŞARE ETMEK ÖNEMLİ"

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ise görüşmede yaptığı konuşmada, büyük bir ülkenin vekilleriyle istişare etmenin ve tecrübelerinden faydalanmanın önemli olduğunu kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.