GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

23'üncü Gazimağusa Çocuk Festivali devam ediyor

23'üncü Gazimağusa Çocuk Festivali devam ediyor

Gazimağusa Belediyesi ile Mağusa Kültür Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 23'üncü Gazimağusa Çocuk Festivali devam ediyor. Festival kapsamında hazırlanan, el işi ile karakalem resimlerinden oluşan ve"Kültürümüzü Yaşatalım" adını taşıyan sergi de açıldı.

Yayın Tarihi: 22/05/15 14:39
okuma süresi: 2 dak.
23'üncü Gazimağusa Çocuk Festivali devam ediyor
A- A A+

Mağusa Kültür Derneği'nin yetişkin ve çocuk üyelerinin hazırladığı sergi, Buğday Camii'nde açıldı. 26 Mayıs'a kadar sergiyi ziyaret edebilecek serginin açılışını Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptı.

Gazimağusa Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Arter, buradaki konuşmasında insanların böyle etkinliklere ihtiyacı olduğunu, yerel yönetim olarak bu tür kültür-sanat etkinliklerine devam edeceklerini belirtti.

EL İŞLERİ İLE KARA KALEM ÇALIŞMASI SERGİLENECEK

Mağusa Kültür Derneği Başkanı Esen Beyköylü ise konuşmasında sergi hakkında bilgi verdi.

Beyköylü, sergide bir yıl boyunca kadınların ve çocukların yaptığı el iş çalışmaları ile yetişkinlerin karakalem resimlerinin sergileneceğini kaydetti.

Öte yandan festival programına 25 Mayıs Pazartesi günü 17:30'da Glapsides Plajı'nda 10'uncu Uçurtma Şöleni ile devam edilecek.

1 Haziran'da Namık Kemal Lisesi önünden saat 17:30' kortej yürüyüşü düzenlenecek.

Namık Kemal Meydanı'nda 1 Haziran Dünya Çocuk Günü kutlamasının yapılacağı festival, 2 Haziran'da saat 11:00'da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki dans buluşmasıyla sona erecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.